Цопа Либертадорес 2017 »Тимови

Цопа Либертадорес 2017 »Тимови2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001 2000 1999 1998 1997 1996 1995 1994 1993 1992 1991 1990 1989 1988 1987 1986 1985 1984 1983 1982 1981 1980 1979 1978 1977 1976 1975 1974 1973 1972 1971 1970 1969 1968 1967 1966 1965 1964 1963 1962 1961 1960
Атхлетицо Паранаенсе Атхлетицо Паранаенсе Бразил Инфо Мечеви Састав [36] Изгледи Званична почетна страница
Атлетицо Јуниор Атлетицо Јуниор Колумбија Инфо Мечеви Састав [35] Изгледи - - -
Атлетицо Минеиро Атлетицо Минеиро Бразил Инфо Мечеви Састав [44] Изгледи Званична почетна страница
Натионал Атхлетиц Натионал Атхлетиц Колумбија Инфо Мечеви Састав [39] Изгледи - - -
Атхлетиц Туцуман Атхлетиц Туцуман Аргентина Инфо Мечеви Састав [31] Изгледи - - -
Барселона Барселона Еквадор Инфо Мечеви Састав [37] Изгледи Званична почетна страница
Ботафого - РЈ Ботафого - РЈ Бразил Инфо Мечеви Састав [44] Изгледи Званична почетна страница
ЦА Церро ЦА Церро Уругвај Инфо Мечеви Састав [30] Изгледи - - -
Царабобо ФЦ Царабобо ФЦ Венезуела Инфо Мечеви Састав [31] Изгледи Званична почетна страница
Цхапецоенсе Цхапецоенсе Бразил Инфо Мечеви Састав [43] Изгледи Званична почетна страница
Олимпијски клуб Олимпијски клуб Парагвај Инфо Мечеви Састав [42] Изгледи Званична почетна страница
Коло-Коло Коло-Коло чили Инфо Мечеви Састав [35] Изгледи Званична почетна страница
Депортиво Цапиата Депортиво Цапиата Парагвај Инфо Мечеви Састав [46] Изгледи - - -
Општински спорт Општински спорт Перу Инфо Мечеви Састав [33] Изгледи - - -
Депортиво Тацхира Депортиво Тацхира Венезуела Инфо Мечеви Састав [35] Изгледи Званична почетна страница
Национални Национални Еквадор Инфо Мечеви Састав [39] Изгледи Званична почетна страница
Емелец Емелец Еквадор Инфо Мечеви Састав [34] Изгледи Званична почетна страница
Студенти Студенти Аргентина Инфо Мечеви Састав [29] Изгледи Званична почетна страница
ФБЦ Мелгар ФБЦ Мелгар Перу Инфо Мечеви Састав [32] Изгледи - - -
Фламенго РЈ Фламенго РЈ Бразил Инфо Мечеви Састав [33] Изгледи Званична почетна страница
Годои Цруз Годои Цруз Аргентина Инфо Мечеви Састав [28] Изгледи Званична почетна страница
Гремио Порто Алегре Гремио Порто Алегре Бразил Инфо Мечеви Састав [49] Изгледи Званична почетна страница
Гуарани Гуарани Парагвај Инфо Мечеви Састав [37] Изгледи Званична почетна страница
Независно од долине Независно од долине Еквадор Инфо Мечеви Састав [29] Изгледи - - -
Независни Меделлин Независни Меделлин Колумбија Инфо Мечеви Састав [30] Изгледи - - -
Икуикуе Икуикуе чили Инфо Мечеви Састав [36] Изгледи - - -
Јорге Вилстерманн Јорге Вилстерманн Боливија Инфо Мечеви Састав [32] Изгледи - - -
Ланус Ланус Аргентина Инфо Мечеви Састав [31] Изгледи Званична почетна страница
Слобода Слобода Парагвај Инфо Мечеви Састав [40] Изгледи Званична почетна страница
Милионери Милионери Колумбија Инфо Мечеви Састав [29] Изгледи - - -
Лутачи Монтевидео Лутачи Монтевидео Уругвај Инфо Мечеви Састав [29] Изгледи - - -
Национални Национални Уругвај Инфо Мечеви Састав [26] Изгледи Званична почетна страница
Палме Палме Бразил Инфо Мечеви Састав [34] Изгледи Званична почетна страница
Пенарол Пенарол Уругвај Инфо Мечеви Састав [32] Изгледи Званична почетна страница
Ривер Плате Ривер Плате Аргентина Инфо Мечеви Састав [38] Изгледи Званична почетна страница
Сан Лорензо Сан Лорензо Аргентина Инфо Мечеви Састав [35] Изгледи Званична почетна страница
Санта Фе Санта Фе Колумбија Инфо Мечеви Састав [33] Изгледи Званична почетна страница
Сантос ФЦ Сантос ФЦ Бразил Инфо Мечеви Састав [41] Изгледи - - -
Спорт Боис Варнес Спорт Боис Варнес Боливија Инфо Мечеви Састав [27] Изгледи - - -
Спортинг Цристал Спортинг Цристал Перу Инфо Мечеви Састав [30] Изгледи - - -
Најјачи Најјачи Боливија Инфо Мечеви Састав [32] Изгледи Званична почетна страница
Шпанска унија Шпанска унија чили Инфо Мечеви Састав [25] Изгледи Званична почетна страница
Католички универзитет Католички универзитет чили Инфо Мечеви Састав [30] Изгледи Званична почетна страница
Спортски универзитет Спортски универзитет Перу Инфо Мечеви Састав [35] Изгледи - - -
Универзитет у Сукреу Универзитет у Сукреу Боливија Инфо Мечеви Састав [30] Изгледи Званична почетна страница
Замора ФЦ Замора ФЦ Венезуела Инфо Мечеви Састав [40] Изгледи - - -
Зулиа ФЦ Зулиа ФЦ Венезуела Инфо Мечеви Састав [36] Изгледи Званична почетна страница