Фрее Стате Старс »Састав 2017/2018Фрее Стате Старс »Састав 2017/2018Скуад Састав ------------------------------------------------- ------------- 2020/2021 2019/2020 2018/2019 2017/2018 2016/2017 2015/2016 2014/2015 2013/2014 2012/2013 2011/2012 2010/2011 2009/2010 2008 / 2009 2007/2008 2006/2007 2005/2006 2004/2005 2003/2004 2001/2002 2000/2001 1998/1999 1995/1996 1994/1995 1993/1994 1989/1990 Изгледи Изгледи ------------------------------------------------- ------------- ПСЛ 2018/2019 ПСЛ 2017/2018 ПСЛ 2016/2017 ПСЛ 2015/2016 ПСЛ 2014/2015 ПСЛ 2013/2014 ПСЛ 2012/2013 ПСЛ 2011/2012 ПСЛ 2010/2011 ПСЛ 2009/2010
сортирање сортирање ---------------------------------------- по имену по минутама одиграним по наступима покретањем 11 заменама заменама головима жутим картонима другим жутим картонима црвеним картонима


Голман
30 Добродошао Цецил Мбамбо Јужна Африка 20.04.1990
32 Поур тхе Црусх Јужна Африка 02/04/1989
30 Линдокухле Нкамбуле Јужна Африка 08/05/1992
2. 3 Али Сангаре Обала Слоноваче 30.05.1986
3. 4 Глен Тсатси Тхелетсане Јужна Африка 26.04.1992
Бранити
14 Батхуси Јурри Аубаас Јужна Африка
33 Филита Фанс Јужна Африка
33 Абрахмс Јаред Јужна Африка
22 Бангали Кеита Гвинеја 01.05.1993
35 Тхабанг Клаас Јужна Африка 07/08/1993
44 Црвена Махамутса Јужна Африка 26.10.1981
19 Сифисо Мбхеле Јужна Африка 05.12.1987
42 Ниико Моббие Јужна Африка 09/11/1994
29 Патрицк Пхунгваио Јужна Африка 01/06/1988
два Сипхамандла Схелембе Јужна Африка 18.11.1992
6 Тхамсанка Теиисе Јужна Африка 12.12.1986
Играч средине терена
26 Гоодман Дламини Јужна Африка 15.03.1988
17 Сибусисо Хлуби Јужна Африка 10/02/1994
Једанаест Синетхемба Јантјие Јужна Африка 15.02.1989
13 Цхарлес Кампи Јужна Африка
14 Доведи борбу Јужна Африка
4 Макхехлене Макхаула Јужна Африка 17.11.1989
13 Тхабо Мапхакиса Јужна Африка
16 Мпхо Матхекгане Јужна Африка 09/05/1994
петнаест Релебогиле Мокхуоане Јужна Африка
28 Хаппи Елепхант Јужна Африка
3. 4 Дилан Петерсон Јужна Африка
18 Тебого Потсане Јужна Африка 09/03/1993
педесет Нхланхла Вилакази Јужна Африка 25.02.1987
Напред
38 Мохаммед Анас Гана 19.12.1994
39 Макиме Цоссе Белгија 20.03.1992
Четири, пет Арманд Елла Камерун 23.03.1993
5 Паулос Масехе Јужна Африка 28.09.1983
двадесет Катлего Масхего Јужна Африка 26.11.1986
двадесет један Сипхелеле Мтхембу Јужна Африка 15.08.1987
27 Харрис Тцхилимбоу Конго 11.11.1988
Менаџер
Луц Еимаел Белгија 20.09.1959
Самми Троугхтон Северна Ирска 27.03.1964